Städ och fixardag!

Nu är det dags för vår årliga städ och fixardag i hamnen. Detta äger rum lördagen den 8 juni klockan 08:00.Vi börjar med en liten ”Gökotta”, där vår alldeles egen gök Peter Krumlinde kommer att se till att vi blir väl omhändertagna med mat och dryck! När vi alla är mätta och glada ska vi se till att hamnen blir upputsad och fin inför sommaren. Vi planerar att vara klara runt klockan 14:00.På agendan står bland annat:Fixa till och städa RuffenHänga ut vattenslangar på bryggor och kajerSnygga till bakom maststället Snygga upp på båtuppstälningsplatsen Samla i hop slänga diverse bråteSopa och rensa båtslip Målning av stenar och pirarmarMed mera….
Har du möjlighet så får du gärna ta med trädgårdsredskap så som kvastar, krattor, rullebör etc. 
VÄL MÖTT!
Med vänlig hälsning,

Johan Lundström

Hamnkapten

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.