In i VASSen Regatta 2022

Den första lördagen i augusti 2022 ( 6/8) kommer den tionde In i VASSen regattan att seglas. Eftersom det är tioårs jubileum kommer vi att slå på stort! Förberedelserna är i full gång och det kommer att erbjudas massor av aktiviteter på land och på havet.

Planerna är att göra själva kappseglingen större än någonsin! Vi välkomnar därför alla seglare från när och fjärran varmt välkomna till Vejbystrand för att deltaga i denna SRS kappseglingen. Tävlingen kommer att innefatta tre klasser, två SRS klasser och en så kallad ”cruising” klass. Den sist nämnda är för dig som kanske aldrig kappseglat förut men skulle vilja pröva.

Tävlingen kommer att gå mellan hamnarna Vejbystrand, Arild, Svanshall och Skälderviken (VASS!) med målgång i Vejbystrand (ca 20 sjömil). Cruising klassen är något kortare då denna går mellan Vejbystrand – Svanshall- Vejbystrand (ca 10 sjömil). Tävlingen troligtvis den mest publikvänliga havskappseglingen i Sydsverige eftersom mycket av regattan går längs kusten och passerar fyra hamnar där supportrar kan stå och heja på sin båt!

Restaurang Strandhugget bjuder alla kappseglande besättningar på frukost på såväl lördag och söndag! 

Efter seglingarna och den sedvanliga prisutdelningen kommer det att bjudas till stor fest för alla deltagare, anhöriga och funktionärer. Förutom fantastisk god mat kommer det erbjudas live musik av gruppen Sound Tripp samt annan underhållning under själva middagen. Allt detta till ett mycket förmånligt pris! Anmälan till festen görs separat och kommer publiceras på denna sida inom kort.

Segelsällskapet DELFINEN i samarbete med Vejbystrands hamnförening, bjuder på en stor mängd aktiviteter kring denna segling såsom hamnfest, kalas, jippon, mat och mycket mera för såväl de kappseglande besättningarna som familjer och allmänheten. 

Vejbystrands hamnförening kommer bjuda alla deltagande båtar på en veckas gratis hamnavgift. Så varför inte ta med hela familjen och passa på att stanna några dagar innan eller efter regattan och njut av det vackra Vejbystrand med omnejd!

Är du inte seglare men skulle vilja vara med att sponsra evenemanget eller kanske deltaga som utställare eller någon form av försäljning i hamnområdet så är du välkommen att kontakta Johan Lundström 0703 88 14 44 jtlundstrom@icloud.com

Boka in den 6 augusti 2022 redan nu. Vi ser fram emot att se dig i Vejbystrand!

Anmäl dig via SS DELFINEN . Anmälan måste göras innan den 5 augusti klockan 19:00

Anmälningsavgiften är enbart 200 sek om du betalar innan den 15 juli, efter den 15 juli är kostnaden 300sek.

Du kan betala via:

PG: 79567-4

Swish: 1233 003 654

Om du betalar från utlandet så är kontoinformationen följande:

BIC:  NDEASE55

IVAN: SE84 9500 0099 6026 0079 5674

Varmt välkommen till Vejbystrand och In i VASSen Regatta 2022!