In i VASSen Regatta 2022

Den första lördagen i augusti 2022 ( 6/8) kommer den tionde In i VASSen regattan att seglas. Eftersom det är tioårs jubileum kommer vi att slå på stort! Förberedelserna är i full gång och det kommer att erbjudas massor av aktiviteter på land och på havet.

Planerna är att göra själva kappseglingen större än någonsin! Vi välkomnar därför alla seglare från när och fjärran varmt välkomna till Vejbystrand för att deltaga i denna SRS kappseglingen. Tävlingen kommer att innefatta tre klasser, två SRS klasser och en så kallad ”cruising” klass. Den sist nämnda är för dig som kanske aldrig kappseglat förut men skulle vilja pröva.

Tävlingen kommer att gå mellan hamnarna Vejbystrand, Arild, Svanshall och Skälderviken (VASS!) med målgång i Vejbystrand (ca 20 sjömil). Cruising klassen är något kortare då denna går mellan Vejbystrand – Svanshall- Vejbystrand (ca 10 sjömil). Tävlingen troligtvis den mest publikvänliga havskappseglingen i Sydsverige eftersom mycket av regattan går längs kusten och passerar fyra hamnar där supportrar kan stå och heja på sin båt!

Vejbystrands hamnförening kommer bjuda alla deltagande båtar på en veckas gratis hamnavgift. Så varför inte ta med hela familjen och passa på att stanna några dagar innan eller efter regattan och njut av det vackra Vejbystrand med omnejd!

Är du inte seglare men skulle vilja vara med att sponsra evenemanget eller kanske deltaga som utställare eller någon form av försäljning i hamnområdet så är du välkommen att kontakta Johan Lundström 0703 88 14 44 jtlundstrom@icloud.com

Mer detaljerad information kommer snart… Har du frågor om regattan eller evenemanget i stort hör av dig till Johan Lundström på kontakt uppgifterna ovan.

Boka in den 6 augusti 2022 redan nu. Vi ser fram emot att se dig i Vejbystrand!

Du kan anmäla dig på https://idrottonline.se/SSDelfinenVejbystrand-Segling/IniVASSenregatta

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.