Varning för oinbjudna gäster!

I vår hamn ligger många av våra medlemmars ögonstenar där stora investeringar har gjorts både på båt och utrustning. Dessvärre händer det att vi får ombord oinbjudna gäster som inte kan skilja på mitt och ditt och tar med saker som du har inhandlat för surt förvärvade pengar. Detta känns alltid helt fel och när man är drabbad så svider det extra mycket. Man känner sig både kränkt arg och sur. 

Som hamn kan vi alla hjälpas åt att se till att vi gör det så svårt för oinbjudna gäster som möjligt.  Det enklaste vore kanske att inhägna hela området och postera beväpnade vakter med hund. Dock tror jag att de flesta håller med om att det är inte en sådan hamn vi vill ha. Vi vill ha en fri och öppen hamn där folk inte känner sig övervakade. 

Dock finns några väldigt enkla tips som i särklass är de mest effektiva åtgärderna mot kränkande påhälsningar. Läs mer på fliken ”Hamnkapten”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.